Schedule

Please note that the schedule is tentative and subject to change.

Sunday, June 24, 2018

2:00 pm–6:00 pm Registration Desk Open

Monday, June 25, 2018

8:00 am-9:00 am Breakfast
9:15 am-12:00 am Morning PDS Sessions
10:00 am–6:00 pm Registration Desk Open
12:00 pm-1:00 pm Lunch
1:15 pm–4:00 pm Afternoon PDS Sessions
4:00 pm–4:30 pm Program Committee Meeting
4:30 pm–5:00 pm Presenter Orientation
5:30 pm–6:30 pm Opening Reception Show Your College Colors
5:30 pm–6:30 pm Opening Dinner
8:30 pm–10:00 pm Evening Activity TBD

Tuesday, June 26, 2018

 

8:00 am–9:00 am Breakfast
BOF: Newcomers
9:00 am–10:15 am Keynote Address
10:15 am-10:30 am Break
10:30 am-11:30 am Morning Sessions (1 hour)
11:30 am-12:15 pm Morning Sessions (45 minutes)
12:15 pm–1:30 pm Lunch and Vendor BOFs
1:30 pm–3:30 pm Vendor Fair and Vendor/Partner Presentations
4:00 pm-4:30 pm T-Shirt Exchange
4:30 pm-5:00 pm Vendor Raffle
5:30 pm–7:00pm Dinner
7:30 pm-9:00 pm Pub Trivia

Wednesday, June 27, 2018

8:00 am–9:00 am Breakfast
9:00 am–10:00 am Morning Sessions (1 hour)
10:00 am–10:10 am Break
10:10 am–11:10 am Morning Sessions (1 hour)
11:10 am-11:30 am Break
11:30 am–1:00 pm Morning Sessions (1 hour and 30 minutes)
1:00 pm-1:30 pm Box Lunch
1:30 pm–… Half-Day Networking Activities
TBA

Thursday, June 28, 2018

8:00 am–9:00 am Breakfast
BOF: Program Committee
9:00 am–10:00 am Morning Sessions (1 hour)
10:00 am–11:00 am Silent Auction and Snack
11:00 am–12:30 pm Town Hall
12:30 pm–1:30 am Lunch
1:30 pm-2:30 pm Afternoon Sessions (1 hour)
2:30 pm-4:00 pm TBA
4:00 pm-5:00 pm Walk or take shuttle to Closing Dinner and Activity
5:00 pm–9:00 pm Closing Dinner and Activity
9:30pm Shuttles return to residence hall

Friday, June 29, 2018

7:00am–9:00am Breakfast
All Day Attendees Depart from Campus

Back to Top