Schedule

Please note that the schedule is subject to change. Tentative Schedule

Sunday, June 23, 2019

2:00 pm–6:00 pm Registration Desk Open

Monday, June 24, 2019

8:00 am-9:00 am Breakfast
9:15 am-12:00 am Morning PDS Sessions
10:00 am–6:00 pm Registration Desk Open
12:00 pm-1:00 pm Lunch
1:15 pm–4:00 pm Afternoon PDS Sessions
4:00 pm–4:30 pm Program Committee Meeting
4:30 pm–5:00 pm Presenter Orientation
5:30 pm–6:00 pm Opening Reception Show Your College Colors
6:00 pm–8:00 pm Opening Dinner
8:30 pm–10:00 pm Evening Activity Scavenger Hunt and Games

Tuesday, June 25, 2019

 

8:00 am–9:00 am Breakfast
BOF: Newcomers
9:00 am–10:15 am Keynote Address

10:15 am-10:30 am Break
10:30 am-11:30 am Morning Sessions (1 hour)
11:40 am-12:10 pm Morning Sessions (30 minutes)
12:15 pm–1:30 pm Lunch and Vendor BOFs
1:30 pm–3:30 pm Vendor Fair and Vendor/Partner Presentations
4:00 pm-4:30 pm T-Shirt Exchange
4:30 pm-5:00 pm Vendor Raffle
5:30 pm–7:00pm Dinner
7:30 pm-9:00 pm Pub Trivia

Wednesday, June 26, 2019

8:00 am–9:00 am Breakfast
BOF: Future Host
9:00 am–9:30 am Morning Sessions (30 minutes)
9:30 am–9:45 am Break
9:45 am–10:45 am Morning Sessions (1 hour)
10:45 am-11:00 am Break
11:00 am–12:00 pm Morning Sessions (1 hour)
12:00 pm-1:30 pm Lunch
1:30 pm–… Half-Day Networking Activities

Thursday, June 27, 2019

8:00 am–9:00 am Breakfast
BOF: Program Committee
9:00 am–10:00 am Morning Sessions (1 hour)
10:00 am–10:15 am Snack available
10:15 am–12:00 pm Town Hall
12:00 pm–1:30 pm Silent Auction
12:00 pm–1:30 pm Lunch
BOF: Board Opportunities
1:30 pm-2:30 pm Afternoon Sessions (1 hour)
5:15 pm-6:00 pm Shuttle to Closing Dinner 
6:00 pm–9:00 pm Closing Dinner 
9:30pm Shuttles return to residence hall

Friday, June 28, 2019

8:00am–9:00am Breakfast
All Day Attendees Depart from Campus

 

 

Back to Top